Returnering

RETURNERING

Vi sælger både nye varer og secondhand, men vi gør opmærksom på, at secondhand varer er brugt tidligere, og at det derfor er vigtigt, at du som køber er bevidst om, at sådan et produkt kan bære mere eller mindre synlige tegn på brug.

Hvis en ordre ikke er som forventet ved levering, og du ønsker at returnere den til woman2woman, har du 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager din ordre.

Ordren skal returneres i samme stand som modtaget. Ubrugt og med alle woman2woman hang tags - stadig fastgjort til varen.

Returordrer, der er ødelagte eller returneres uden tags, vil blive returneret til dig.

W2W afholder ikke fragtomkostningerne ved returnering af varer.

Hvis du returnerer fra lande uden for EU, kan du blive opkrævet ekspeditionsgebyr i forbindelse med behandling af din returvare, når den ankommer til Danmark.

Hvis dette er tilfældet, vil beløbet blive fratrukket en eventuel kreditering. Hvis der skulle påfalde andre udgifter i forbindelse med returnering af din ordre, vil dette ligeledes blive fratrukket dit tilgodehavende.

Vi kan desværre ikke tilbyde refusion for returnerede varer, der bliver returneret for at undgå at betale pålagt told. Hvis du nægter at betale pålagt fortoldning/importafgift og derved forhindrer levering af din ordre, forbliver du ansvarlig for købsprisen for ordren og enhver told og afgift samt alle andre omkostninger .

Faktiske fortoldningsomkostninger forbundet med en annullering eller returnering vil blive trukket fra det beløb, der refunderes til dig.

Hvis produktet er beskadiget eller er behæftet med fejl, der ikke er beskrevet, kan du vælge at sende den retur til os. Hvis du vælger at sende en beskadiget vare eller en vare med fejl retur, vil vi betale for returfragtomkostninger. Kontakt os venligst for mere information herom på salg@woman2woman.dk.

Det er også muligt at returnere din ordre eller bytte din vare i vores butik.

Når din ordre er modtaget og returneret succesfuldt, krediterer vi dig beløbet via samme betalingsmetode, som du anvendte ved dit køb. Vær venligst opmærksom på at returordrer kan tage op til 14 dage at håndtere og tilbagebetale til din konto. Hvis du ikke har modtaget din refundering inden for tre uger, må du endelig kontakte os på salg@woman2woman.dk eller på telefon på + 45 40554108.

Vær opmærksom på, vi alene modtager returpakker i vores butik. Vi modtager ikke returpakker i pakkeshop eller lignende udleveringssteder.